Robotska kosilica Agria 9500 – 70 je posebna oprema na daljinsko upravljanje, rotacijski malčer za travu.

Robotska kosilica ima rotacijsku sječkalicu za visoku travu i daljinski upravljač te snažan motor. Profesionalni stroj za ekonomično korištenje ekstenzivno kultiviranih problematičnih područja.

  • Motor Briggs Stratton 2-cilindrični, 4-taktni benzinski 11,9 KW (16 KS)
  • Prijenos Električni pogon bez četkica, 48v DC, siguran pod naponom
  • Brzine 0-8 km/h u 3 brzine
  • Syst. rez širine 70 cm, mehanizam za usitnjavanje visoke rotacije: 1 oštrica za rezanje/skidanje
  • Visina rezanja 30-130 mm podesiva daljinskim upravljačem
  • Podržan nagib do cca. 40°
  • Kapacitet goriva 1 rezervoara po 5 l
  • Težina 315 kg

Inovativni koncept robotske kosilice, glatko i precizno rukovanje. Zahvaljujući vašem daljinskom upravljaču, korisnik može kontrolirati smjer i pomak robota, visinu rezanja, kontrolirati brzinu motora ili izvršiti hitno isključivanje, s dometom od 250 m.

Sa svojim sustavom gusjenice bez skretanja, kompaktnim dizajnom i niskim težištem, Agria 9500 – 70 može učinkovito kositi bilo koji teren, čak i na padinama do 40°! Motor s 3 brzine i hibridnim sustavom, koji koristi gorivo i inovativni sustav električne vuče.

Zahtijeva vrlo malo održavanja (manje troškova) jer nema hidrauličkog ulja i svi ležajevi su trajno podmazani. Sustav izmjene spremnika goriva koji olakšava ovaj zadatak i poboljšava sigurnost. Omogućuje vam rad bez napada na cestu, kao kod drugih mehaničkih modela (traktori, itd.)

Nema hidraulike (čime se izbjegavaju ogromni troškovi održavanja). Nosi gusjenice umjesto kotača, poboljšavajući prianjanje na svim vrstama terena.

Vrlo kompaktan dizajn s niskim težištem (vrlo stabilan na padinama). Sustav rezanja centriran ispod stroja (nema vanjskih reznih glava koje bi izbalansirale stroj na nagibu). Usjeci u oba smjera, izbjegavajte složene manevre na nagibima. Mala težina, s težinom od 315 kg, ne ostavlja tragove na tlu, niti oštećuje sustave za navodnjavanje. Rad s daljinskim upravljačem sprječava rukovatelja da bude u blizini vibracije stroja i buke.