info@hortiekskluziv.hr
PSC1: Črečan 36d
PSC2: Ul. Pavlovec Zabočki 133
Info kontakt
+385 91 6061 864
Info kontakt
+385 91 6061 864

Zašto odabrati nas?

Novosti

Horti Ekskluziv d.o.o.

Tvrtka posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. Fokusirani smo na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđenom kvalitetom. Predstavljamo brendove poput Stihla, Husqvarne, Honde i Oleo Maca, postajući time dio globalne distributivne mreže. 

Želimo postaviti standarde u poslovanju, biti prvi izbor za kupce, poželjan poslodavac za zaposlene te pouzdan partner za poslovne subjekte.
Naši prodajni djelatnici u Sv. Ivanu Zelini i Zaboku pružaju informacije i savjete o proizvodima.
Stručan servis

Jamstvo pouzdanosti i trajnosti

Osiguravamo stručan ovlašteni servis za sve proizvode, kako unutar, tako i izvan jamstvenog roka, s brzim otklanjanjem čak i najkompliciranijih kvarova zahvaljujući velikom lageru originalnih rezervnih dijelova.

Misija tvrtke je pružiti vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga u području trgovine i servisa, postati pouzdan partner i prepoznatljivo ime na globalnoj razini kroz suradnju s renomiranim brendovima.

Misija

Vizija tvrtke je biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti, postati prvi izbor za kupce, poželjan poslodavac za zaposlene te društveno odgovorna kompanija koja kontinuirano teži inovacijama i razumijevanju potreba svojih partnera i klijenata.

Vizija

Naši partneri su više od poslovnih suradnika

S ponosom ističemo naše partnerstvo s vodećim tvrtkama i organizacijama iz različitih industrija. Njihova povjerenja u naše poslovanje svjedoče o našoj predanosti izvrsnosti i integritetu u svakom koraku.